Aulas Ateca Catalunya

Som pioners en integrar tecnologia educativa a les Aulas Ateca

Tenim anys d'experiència com a integradors de les ajudes Aulas Ateca

  • Les Aules Ateca són espais excepcionals per al desenvolupament de projectes d'innovació i aprenentatges digitals, proporcionant als alumnes de Formació Professional un entorn enriquidor rodejat de tecnologia avançada.
  • Aquesta fusió d'innovació i educació tècnica crea una experiència única, preparant els estudiants per afrontar els reptes de la societat digital actual amb confiança i habilitats excepcionals.

Junts trobarem les millors tecnologies per al vostre Centre FP

  • Oferim un servei integral que inclou el disseny de les aules i la implementació de tecnologies de Realitat Virtual i Augmentada, Impressió 3D, Tecnologia 360°, Robòtica i més. Amb el nostre assessorament, el teu centre disposarà d'una aula tecnològica 100% adaptada i funcional.
  • Tenim un llarg recorregut amb la creació d'aules tecnològiques personalitzades i és per això que proporcionem una formació completa per als docents, assegurant una transició fluida i eficient cap a l'ús òptim de les tecnologies 4.0 als Centres de Formació Professional.

Has rebut l'ajuda?

Contacta amb nosaltres

Descobreix les tecnologies que integrem a les Aules Ateca

Acompanyem cada centre de Formació Professional a trobar les tecnologies que els aportin més valor, diferenciació i escalabilitat

Coneix els centres que han confiat amb nosaltres

Compartim amb tu casos d'èxit de centres de Formació Professional que han integrat tecnologies 4.0 en l'educació i la formació

Més centres que treballen amb nosaltres

Contáctanos

¿Necesitas más información sobre alguna de nuestras soluciones o quieres que te asesoremos para integrar la tecnología 4.0 en tu centro?

Ayudamos a centros educativos a crecer a través de tecnologías 4.0

Contacta con nosotros

Polígono Activa Park, Carrer Térmens, 3
25191 - Lleida (Lleida)

+34 873 400 917

info@aulasateca.com

Suscríbete a nuestra newsletter

Recibe todas las novedades y promociones acerca de nuestros productos y servicios.AULAS ATECA forma parte del grupo empresarial , dedicado al impulso de empresas y proyectos relacionados con las tecnologías digitales 4.0